donderdag 26 februari 2015

inDlu: Ruimte voor Creativiteit



Wat is een inDlu?

inDlu is meer vrije ruimte voor jou. inDlu is een oplossing voor de behoefte naar extra ruimte om te leven, wonen en werken. inDlu is een multifunctionele vrijstaande kamer die u vergunningsvrij in de achtertuin kunt plaatsen. Wilt u een kantoor in de tuin? Extra ruimte door verbouwen? Plaats een inDlu in de tuin voor het vergroten van uw woonoppervlak. De inDlu biedt u op een stijlvolle, efficiënte en duurzame manier een grotere leefomgeving. Met zijn unieke ontwerp biedt de inDlu een volwaardige extra kamer bij uw huis. Het is de efficiëntie die inDlu onderscheid. U hoeft geen concessies te doen. Er zijn geen moeilijke keuzes. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar. Met uitvoeringen van 10 tot 30 m2 oppervlak hebben we voor elke ruimte wens een perfecte inDlu. Een inDlu wordt geleverd met de complete afwerking en inrichting en is meteen geschikt voor gebruik.

Waarom een inDlu?

De behoefte aan meer ruimte is divers en van alle tijden. De leefomstandigheden van mensen zijn continu in beweging. Verhuizen of verbouwen zijn de meest voor de hand liggende keuzes die u tot uw beschikking heeft. inDlu biedt u een bijzondere extra mogelijkheid. Het creëren van ruimte bij uw woning.

De inDlu geeft u een goed geïsoleerd en prettig licht onderkomen. Een aparte ruimte biedt u de voordelen die een reguliere aanbouw aan uw woning niet biedt. Een aanbouw maakt vaak de woonkamer groter. Een dakkapel geeft ruimte op de zolder. Maar meestal komt er geen extra aparte ruimte bij. Heeft u behoefte aan een aparte ruimte om te werken, extra ruimte voor ruimte voor uw hobby of passie? Dan is inDlu de ideale oplossing voor u.

Waar kan je een inDlu voor gebruiken?

Een inDlu kunt u op allerlei verschillende manieren gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos en alleen beperkt door uw eigen ideeën. En afhankelijk van de grootte kunt u ook meerdere functies combineren in dezelfde inDlu. In tegenstelling tot schuren en blokhutten zijn alle inDlu’s volledig geïsoleerd en verwarmd en het hele jaar door op een comfortabele manier te gebruiken als kamer. De kamer is natuurlijk op elke mogelijke manier te gebruiken. Een paar gebruiksmogelijkheden zijn:

• Werkplek/ thuiskantoor
• Speelkamer
• Thuisbioscoop
• Hobbyruimte
• Muziekoefenruimte
• Sportplek
• Loungeplek
• Sauna
• Mantelzorg

Kijk snel op www.indlu.nl

En blijf op de hoogte door onze facebook pagina te liken:
https://www.facebook.com/indlu.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten